top of page

Näin järjestät elämyksellisen ja turvallisen tapahtuman laivaravintola Båtilla

Båt on helsinkiläinen ravintola ja tapahtumatila, jossa järjestetään pieniä ja suuria yksityistilaisuuksia. Laivaravintolan hulppeat terassit ja useaan kerrokseen jakaantuva sisätila tarjoavat elämykselliset puitteet tapahtumille!Båtin tilat jakaantuvat kahteen sisäkerrokseen ja kahteen terassiin. Sisältä löytyy vedentasossa oleva ravintolasali ja yläkerran Lounge-baari. Moneen tasoon jakaantuvien tilojen vuoksi Båtilla voi järjestää niin pieniä kuin suuria tilaisuuksia.


Ylä- ja alakerrassa on omat wc-tilat, sisäänkäynnit ja baarit, joten valitussa tilassa voidaan olla oman porukan kesken.

Laivan yläkannella sijaitseva Aurinkokansi
Laivan yläkannella sijaitseva Aurinkokansi

Båtin etu on lisäksi se, että useammassa tasossa olevan sisätilan lisäksi tarjolla on kaksi katettua terassia. Merentasossa oleva Laituriterassi on katettu lähes kokonaan suurilla varjoilla, yläkannen Aurinkokansi on suojattu tuulelta lasituksin ja osittain myös katoksella.

– Erityisesti kelluvalla Laituriterassilla unohtaa kokonaan olevansa Suomessa ja keskellä kaupunkia, kertoo ravintolapäällikkö Tim Campbell.


Risteilylaivoista poiketen Båt on kiinteästi ankkuroitu satamaan, jolloin vieraat voivat tulla ja mennä mielensä mukaan. Laivan verrattain suuren koon vuoksi satamassa muutenkin avomerta hillitymmän merenkäynnin vaikutukset tuntuvat lähinnä kevyenä keinuntana.

– Merellä kellumisen kokemusta ei voi saada tavallisessa ravintolassa. Täällä ollaan meren äärellä aivan uniikilla tavalla, samalla kun ollaan turvallisesti satamassa.

Ravintola Båtin Laituriterassi
Ravintola Båtin Laituriterassi

Tutustu Båtin tiloihin tarkemmin täällä:


TURVALLISUUS


Båtin kattavat ulkotilat mahdollistavat tilaisuuksien järjestämisen myös ulkoilmassa. Yläkerran kattoterassi on osittain katettu ja suojattu tuulelta, Laituriterassilla on lähes koko terassin kattavat aurinkovarjot.

– Pystymme tarjoamaan mukavat tilat myös ulkona.


Tilaisuuksiin voidaan asiakkaan halutessa rakentaa sisäänkäynnille myös asema, jossa on vieraille tarjolla käsidesiä ja kasvomaskeja. Käsidesiä on tarjolla myös baaritiskeillä ja muissa tiloissa.

Erilliset kerrokset omine sisäänkäynteineen varmistavat, että vieraat voivat välttää turhia kontakteja. Båtille on myös helppo saapua esimerkiksi kävellen, pyörällä tai autolla.

– Asiakkaiden turvallisuus on meille tärkeää, ja pyrimme varmistamaan sen kaikin mahdollisin keinoin niin, että vieraat voivat nauttia elämyksellisestä tilaisuudesta.


MUSIIKKI & MUUT PALVELUT


Båtin tekniseen varustukseen kuuluu:

äänentoistojärjestelmä

mikrofoni

aux input musiikille

TV Loungessa ja alakerran ravintolassa

HDMI-kaapelit

Musiikin soittaminen tilaisuudessa on mahdollista omalla laitteella. Jokaisessa kerroksessa on erillinen äänentoistojärjestelmä.


Båtin kautta voi asiakkaan laskuun tilata myös esimerkiksi DJ:n, tai esiintyjän voi varata itselleen sopivalta palveluntarjoajalta.

Tilan koristelu ja somistaminen etukäteen on asiakkaan toimesta mahdollista, kunhan tilan rakenteisiin ei aiheudu muutoksia.

Yläkerran Lounge-baari
Yläkerran Lounge-baari

MAKSUT


Tilaisuuden hinta riippuu henkilömäärästä, ajankohdasta ja tarjoiluista.

– Olemme määrittäneet eri viikonpäiville oman minimikulutusrajan, johon sisällytetään sekä tilaisuuteen varattu ruoka että juoma.


Båtilla ei ole erillistä varausmaksua tai tilavuokraa minimikulutusrajan täyttyessä.

Koronapandemiasta johtuen Båtilla on toistaiseksi luovuttu peruutusmaksuista.

– Olemme kaikki samassa veneessä, ja ymmärrämme ettei tilaisuuden peruminen ole tässä tilanteessa aina asiakkaasta itsestään kiinni.


Jos suuri tilaisuus peruuntuu esimerkiksi edellisenä päivänä ja sitä varten on jo hankittu raaka-aineita, joudutaan niiden hinta mahdollisesti veloittamaan asiakkaalta.

– Tältä vältytään, kun ilmoitus peruuntumisesta saadaan muutamaa päivää ennen tilaisuutta. Jos epäilyksiä tilaisuuden järjestämisen suhteen, kannattaa asiasta mieluummin mainita ajoissa, jotta puolin ja toisin pystytään varautumaan tilanteeseen. Olemme hyvin joustavia ja pyrimme palvelemaan asiakkaita tässäkin tilanteessa parhaalla mahdollisella tavalla.


SAAPUMINEN


Båtille pääsee muun muassa raitiovaunuilla numero 6, 6T, 7, 8 ja 9.

Lähin kaupunkipyöräparkki sijaitsee Hietalahdentorilla. Tarkista ajankohtaiset reitit ja aikataulut HSL-sivulta: https://www.hsl.fi/reitit-ja-aikataulut


Ilmaista lyhytaikaista pysäköintitilaa löytyy lähialueiden kaduilta sekä Hietalahdentorilta, ja Hietalahdenrannassa on myös esimerkiksi Hietalahden Pysäköinti Oy:n parkkihalli http://www.tarkala.fi/fi/pysakointi/

Katso ajantasaiset tiedot pysäköinnistä Helsingin kaupungin sivulta: https://www.hel.fi/helsinki/fi/kartat-ja-liikenne/pysakointi/pysakointi-helsingissa/


TARJOILUT


Båtilla ruokatarjoilut voidaan järjestää muun muassa buffetina, istuvana illallisena tai canape-tarjoiluna. Tarjoiluista lisää seuraavassa blogi-postauksessa!

Alakerran ravintolasali
Alakerran ravintolasali

Kerromme mielellämme lisää! Ota meihin yhteyttä täällä:

239 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page