top of page

Båtin tapahtumien tarjoiluissa korostuu joustavuus

Ravintola Båt

Yksityistilaisuuksien ja tapahtumien ruokatarjoilut voidaan Båtilla toteuttaa useilla eri tavoilla: esimerkiksi istuvana illallisena, buffet-tarjoiluna tai cocktail-paloina. Myös erilaisten tyylien yhdistäminen onnistuu. Joustavuus ja asiakkaiden toiveiden kunnioittaminen korostuvat ruokatarjoiluiden suunnittelussa.

– Filosofiani on se, että me olemme täällä tekemässä sinun tapahtumastasi parhaan mahdollisen, kertoo keittiömestari Markus Kauppinen.


Kauppinen onkin suunnittelut menut rakennuspalikoista, joista asiakas voi valita mieleisensä.

– Ruoassamme näkyy kunnioitus raaka-aineita ja puhtaita makuja kohtaan. Mielessäni on pitkän uran varrelta tuhansia annoksia, eli toiveiden toteuttaminen listan ulkopuolelta onnistuu myös helposti.


Buffet-tarjoilu


Buffet-menu sisältää leivän sekä kahvin ja teen. Näiden lisäksi valitaan mieleinen määrä komponentteja alku-, pää- ja jälkiruuista. Buffetin hinta määräytyy henkilömäärän ja valittujen tuotteiden määrän perusteella, jolloin voidaan toteuttaa sekä pienen että suuren budjetin kokonaisuuksia.

– Autamme myös mielellämme, jos sopivan kokonaisuuden valitseminen tuntuu hankalalta.


Istuva illallinen


Istuvat illalliset toteutetaan Båtin ravintolasalissa meren tasossa. Etukäteen on valittavissa vaihtoehtoja valmiilta listalta, mutta keittiömestari korostaa joustavuutta myös tässä tapauksessa.

– Jos asiakas on esimerkiksi mieltynyt italialaiseen ruokaan, mutta listalta ei löydy jokaiselle ruokalajille siihen sopivaa annosta, teemme mielellämme räätälöidyn kokonaisuuden.


Istuvaan illalliseen voidaan myös yhdistää esimerkiksi cocktail-palatarjoilu vieraiden saapuessa.


Cocktail-palat


Cocktail-paloista asiakas voi myös rakentaa mieleisensä kokonaisuuden. Tarjolla on niin yksittäin tarjottavia tuotteita kuin isompia lajitelmia. Cocktail-palat voidaan tarjoilla joko vadeilta tai buffetista.

– Emme ole fine dining -ravintola, eli pyrimme pitämään myös cocktail-palojen tarjoilun rentona. Jos asiakas toivoo niiden tarjoilua vadilta, teemme yleensä yhden kierroksen niiden kanssa salissa, minkä jälkeen jäljelle jääneet cocktail-palat katetaan buffettiin, ravintolapäällikkö Tim Campbell kertoo.


Erikoisruokavaliot


Joustavuus korostuu myös erikoisruokavalioiden huomioinnissa. Kaikki käytettävät maitotuotteet ovat laktoosittomia ja gluteenia sisältäviä raaka-aineita käytetään hyvin vähän. Myös kasvis- ja vegaanivaihtoehdot onnistuvat jouhevasti.

– Tämä on osa konseptiamme: olemme valmiit mukauttamaan tuotteemme mihin tahansa ruokavalioon sopivaksi ilman sen suurempaa meteliä.


Huomioitavaa tarjouspyynnön teossa


Ravintolapäällikkö muistuttaa, että mitä enemmän tietoa ravintola tilaisuudesta saa, sen helpompaa on sen toteuttaminen. Toiveet kannattaa kertoa ääneen ja kaikesta saa kysyä. Kauppinen kannustaa tapahtuman järjestäjää rohkeuteen.

– Jos joku asia on epäselvä, tai listalta ei löydy mieleistä tuotetta, tarvitsee vain kysyä. Me olemme täällä teitä varten.


Ja jos kaikki yksityiskohdat eivät ole vielä selvillä, Båtin tiimi auttaa mielellään suunnittelussa!


Tutustu Båtin tiloihin täällä:


Yhteydenoton voit tehdä tämän linkin kautta:

160 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page